Prisminister.dk - hvidevarer til din pris

Spørgsmål og svar

Brug af prisminister.dk
Hvordan virker prisminister.dk?
Hvordan kommer jeg i gang med at bruge prisminister.dk?

Vilkår for brugen af prisminister.dk

Generelt
Hvorfor får jeg ikke noget svar på mit bud?
Hvad koster det at bruge prisminister.dk
Hvilke garantier og rettigheder har jeg når jeg handler gennem prisminister.dk?
Hvad er et realistisk bud?
Betaler jeg for varen gennem prisminister.dk?
Hvor lang tid går der inden jeg får svar?
Hvad hvis flere butikker accepterer mit bud?
Hvad gør jeg når jeg får en accept?
Kan jeg købe på klods?
Hvem står bag prisminister.dk?

Varer og levering
Hvorfor kan jeg ikke finde den model/mærke jeg søger?
Kan jeg få leveret varen eller skal den afhentes?
Hvad "koster" levering?
Hvad er leveringstiden?
Er der kun nye varer på prisminister.dk?
Kan jeg regne med de vejledende priser?
Hvilke slags hvidevarer finder jeg på prisminister.dk
Kan forhandleren tilslutte alle varer?

Depositum
Hvorfor opkræver prisminister.dk 50 kr. i depositum?
Får jeg depositumet på 50 kr. tilbage?

Betalingskort
Hvilke betalingskort kan jeg bruge på prisminister.dk?
Hvorfor bliver min betaling ikke accepteret?
Er det sikkert at bruge betalingskort på prisminister.dk?
Hvem ser mine betalingsoplysninger?
Hvem får mine adresseoplysninger?

Flere spørgsmål? send mail til post@prisminister.dk

---------------------------------

Hvordan virker/bruger jeg prisminister.dk?
prisminister er et simpelt koncept for dig, der ønsker billige hvidevarer: Du bestemmer hvilken pris du vil give for dine NYE hvidevarer og DIN pris sendes rundt til en masse hvidevareforhandlere, der kan acceptere eller afslå dit bud.

Sådan bruger du prisminister.dk:

 1. På forsiden vælger du nemt hvilken type hvidevare og hvilket mærke du ønsker.
 2. Næste side viser en overskuelig liste med de modeller der findes i det ønskede mærke
 3. Når du har fundet din vare trykker du på knappen ”giv en pris”
 4. Så kommer din ”budkurv”/indkøbskurv frem og du kan:
  - Enten trykke på ”flere varer” og vælge flere varer – jo flere jo større rabat. Kurven i højre hjørne viser dig altid hvor mange varer du har i budkurven. Du kan altid komme til budkurven ved at trykke på kurven.
  - Eller afslutte dit bud ved at angive leveringsform og give 1 pris som du bestemmer. Herefter skal du angive din adresse, tlf.nr. og email, så vi kan kontakte dig hvis en forhandler accepterer dit bud.
 5. Herefter skal du betale 50 i depositum til prisminister.dk. Disse penge som indgår i din betaling, hvis dit bud accepteres eller tilbagebetales hvis dit bud afslås. Vi beholder kun de 50 kr. som administrationsgebyr, hvis du ikke svarer på en handel, som en forhandler har accepteret. Dvs. med mindre du springer fra en accepteret handel er prisminister gratis for dig.
 6. De 50 kr. betaler du via Dankort, E-dankort eller Visa/Dankort på vores side gennem et sikkert betalingsmodul.
 7. Forhandlerne har 2½ time til at acceptere dit bud i butikkernes åbningstid. Accepteres dit bud får du straks svar.
 8. Accepteres dit bud af en forhandler, er det vigtigt at du kontakter forhandleren telefonisk indenfor 2 hverdage. I telefonen aftaler du og forhandleren de nærmere detaljer omkring handlen og levering.
 9. Du betaler direkte hos forhandleren og du har de samme garanti- og reklamationsrettigheder som ved enhver anden handel.
 10. Afslås dit bud får du besked 2½ time efter du har afgivet dit bud. Så kan du prøve igen med et lidt højere bud


Vilkår for brug af prisminister.dk
P
risminister.dk har intet med varen, betalingen, leveringen og andre aftaler mellem dig og forhandleren at gøre. Vi fungerer udelukkende som formidler. Aftaleparten er den butik, hvormed du handler og alle henvendelser og reklamationer angående varerne, deres levering og tilslutning skal rettes til forhandleren. Prisminister.dk forsøger i videst mulig omfang at angive de rette oplysninger om hvidevarerne, men der tages forbehold for forkerte eller ikke-ajourførte data. Prisminister.dk tager ikke ansvar for uregelmæssigheder i forbindelse med tekniske problemer.
Prisminister.dk er gratis for dig. Vi tager kun et mindre administrationsgebyr på 50 kr., HVIS du får en accept på et prisbud og du ikke vælger at tage imod handlen.Hvorfor får jeg ikke noget svar på mit bud?
Du har muligvis indtastet en forkert emailadresse. Send os en mail med dit navn og dine bud til post@prisminister.dk så sender vi svaret til dig hurtigst muligt.Hvad koster det at bruge prisminister.dk?
Det er er gratis at bruge prisminister.dk med mindre du springer fra en handel, som bliver accepteret af en forhandler. Du betaler et depositum på 50 kr., som vi kun hæver i tilfælde af, at dit bud accepteres af en forhandler. Pengene modregnes i din afregning med forhandleren, så prisminister.dk ikke koster dig noget.Hvilke garantier og rettigheder har jeg når jeg handler gennem prisminister.dk?
Da du køber og betaler hvidevarerne gennem en almindelig butik har du nøjagtig de samme garantier og rettigheder som ved en hvilken som helst anden handel i en fysisk butik.Hvad er et realistisk bud?
Jo større beløb du handler for jo større rabat kan du sandsynligvis få. Vore forhandlere har mulighed for i intern konkurrence at lægge et modbud ind på din handel. Det betyder, at hvis ingen kan acceptere din pris, får du tilsendt det laveste modbud fra de relevante forhandlere. Dette modbu kan du enten acceptere eller afslå. Får du et afslag, hæver vi ikke de 50 kr. og du kan forsøge dig igen.

VIGTIGT: Din pris skal naturligvis også afspejle, om du ønsker levering og tilslutning af hvidevarerne. Se vejl. priser for levering og tilslutning.Betaler jeg for varen gennem prisminister.dk?
Nej betalingen for hvidevarerne sker på normal vis og på normale vilkår hos forhandleren. prisminister.dk fungerer udelukkende som formidler og har intet med selve handlen at gøre. De 50 kr. som du betaler i depositum til prisminister.dk indgår som en del af betalingen hos forhandleren. Dvs. din endelige betaling hos forhandleren bliver 50 kr. mindre end dit samlede bud. prisminister.dk er således gratis at bruge.Hvor lang tid går der, inden jeg får svar?
Du får svar senest 2½ time efter du har lagt et bud ind i butikkernes åbningstid (9-17). Lægger du et bud ind mandag kl. 20.00 får du svar senest tirsdag kl. 11.30. Er der en butik, der accepterer dit bud f.eks. 5 minutter efter du har lagt handlen ind, får du svar med det samme. I svarmailen får du enten en accept eller et afslag af dit bud - eller som en nyhed på www.prisminister.dk kan modtage et modbud, hvis ingen kunne matche dit prisbud. Vore forhandlere kan i intern konkurrence lægge modbud ind og har ingen accepteret din oprindelige pris, sender vi dig det billigste modbud. Dette modbud kan du acceptere eller afslå. Hvis du accepterer modbuddet hæver vi de 50 kr. som indgår i din betaling til butikken. Afslår du modbuddet hæves de 50 kr. ikke.Hvad hvis flere accepterer mit bud?
Det kan ikke ske. Vores system tillader kun een accept fra den første forhandler der accepterer.Hvad gør jeg når jeg får en accept?
Du skal kontakte forhandleren indenfor 2 hverdage telefonisk. Gør du ikke det, gælder dit bud ikke længere og vi beholder de 50 kr. som administrationsgebyr.Kan jeg købe på klods?
Nej prisen er kontant og betalingen aftales med forhandleren når din pris accepteres.Hvem står bag Prisminister.dk?
Prisminister.dk er udviklet og produceret af:

Prisminister.dk /v Kristoffer Lippert
Rudolph Wulffsgade 15, 3.tv.
8000 Århus C
Cvr: 29 94 23 82
Tlf. 60628703
Mail: post@prisminister.dk

Prisminister.dk er stiftet af Kristoffer Lippert i 2006 og udvikler og driver kommercielle internetsites.Hvorfor har prisminister.dk ikke den model, jeg søger?

 • måske er varen udgået
 • måske er der tale om eneforhandling (ofte vil du kunne finde en tilsvarende vare på prisminister.dk)
 • vi har sovet i timen (send os en mail med mærke, model post@prisminister.dk)Kan jeg få varen leveret eller skal jeg selv hente den?
Du har 3 muligheder:

 • du afhenter varen hos forhandleren indenfor et givent område
 • du får leveret varen ved gadeplan i hele landet(dvs. uden tilslutning)
 • du får leveret varen i hele landet og tilsluttet den.

VIGTIGT: Du skal tage disse muligheder med i betragtning når du afgiver budHvad koster levering?
Når du byder på dine varer skal du tage en evt. levering/tilslutning i betragtning. Som udgangspunkt koster det normalt 300 kr. for levering af den første vare - og derefter jo flere jo billigere.
Som udgangspunkt koster levering og tilslutning 400 kr. for den første varer - og derefter jo flere jo billigere. Ofte vil en forhandler også tage lidt for at bortskaffe din gamle vare.

VIGTIGT: Du skal tage disse muligheder med i betragtning når du afgiver budHvad er leveringstiden?
Når en butik accepterer dit bud, skal du kontakte butikken. Der skal I aftale de nærmere leveringsomstændigheder. Med mindre der opstår uforudsete problemer hos producenten, kan du regne med at få leveret indenfor højst en uge – ofte hurtigere!Er der kun nye varer på prisminister.dk?
Ja, kun nye varer med normal garanti- og reklamationsret. Vi handler heller ikke med reservedele.Kan jeg regne med de vejledende priser?
De anførte vejledende priser er producenternes vejledende priser. Vi tilstræber at disse altid er rigtige og ajourførte, men prisminister tager ikke ansvar for prisernes rigtighed.Hvilke slags hvidevarer finder jeg på prisminister.dk?
Du finder alle gængse hvidevarekategorier på siden.Kan forhandleren tilslutte alle varer?
Gasplader og gaskomfurer SKAL tilsluttes af en VVS-installatør. Derfor indgår tilslutning af gasplader og komfurer ikke i dit prisbud. Emhætter kan monteres og tilsluttes af forhandleren men kan være krævende, da de færreste køkkener er ens. Du skal derfor aftale tilslutning af emhætter separat med forhandleren.Hvorfor opkræver prisminister.dk 50 kr. i depositum?
prisminister er til for dig, der ønsker billige hvidevarer. De billige priser er afhængige af, at forhandlerne modtager seriøse og ”bindende” bud fra køberne. Hvis folk konstant springer fra deres bud spilder forhandlerne tiden – og tid er penge.Får jeg mine 50 kr. i depositum tilbage?

 • hvis dit bud accepteres indgår de 50 kr. som en del af betalingen til forhandleren.
 • hvis dit bud ikke accepteres hæver vi slet ikke de 50 kr. Det er derfor vi siger ”en god handel eller gratis”
 • hvis dit bud accepteres af en forhandler, men du springer fra, beholder vi de 50 kr. som administrationsgebyr.Hvilke betalingskort kan jeg betale med?
Vi tager kun imod Dankort og Visa/Dankort. Du kan ikke bruge netbank eller kontooverførsel.Hvorfor bliver min betaling bliver ikke accepteret?

 • dit kort kan være spærret (kontakt din bank)
 • dit kortnummer er ikke det samme som kontonr.
 • dit indtastede kortnummer skal ikke indeholde mellemrum
 • du skal huske at indtaste kontrolcifrene, som er tre cifre på underskriftssiden af kortet
 • betalingssystemet kan midlertidig være nede (prøv igen senere)Er det sikkert at betale med kort på prisminister.dk?
ja fordi:

 • prisminister.dk har ikke adgang til dine kortoplysninger
 • data sendes via krypteret forbindelse, så ingen uvedkommende ser dem
 • prisminister.dk og vores betalingssystem er godkendt af PBSHvem ser min betalingskortoplysninger?
Vi gør ikke. Kun PBS ser disse oplysninger, der sendes til PBS via en krypteret forbindelse. Derfor kan du have tillid til prisminister.dk.Hvem får mine personlige oplysninger?
Vi giver eller sælger ikke dine oplysninger til andre end den ene forhandler der accepterer dit bud.Flere spørgsmål? Send gerne en mail til os på post@prisminister.dk